Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 грудня 2017 р.

Безкоштовні екскурсії Черніговом


Фото № 1

У Чернігові на новорічні та різдвяні свята будуть безкоштовні екскурсії для чернігівців і гостей міста.        

Дати проведення екскурсій: 24.12.2017, 30.12.2017, 07.01.2018, 13.01.2018. Збір усіх бажаючих на Красній площі біля ялинки о 15:00.

Екскурсії будуть проводити Володимир Пилипекно, Олег Герасименко і Юрій Король.

За інформацією Управління культури та туризму Чернігівської міської ради, хоч поки що планується 4 екскурсії, але, можливо, їх організують і більше. Тож слідкуйте за розкладом та можливими змінами на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради або на сторінці Прес-служби Чернігівської міської ради в соцмережі «Фейсбук».

-         «Прогулянки з історіями» - волонтерський проект, який вже став у Чернігові популярним, - розповіла керівник відділу туризму та промоції міста цього управлінняОлена Костирко. – Екскурсії призупинилися з початком холодів. Але на зборах туристичного активу, який проводиться в нас кожні три тижні, була подана і підтримана ідея зробити їх ще і в новорічні святкові дні. Через погоду екскурсії плануються не анімаційні, а звичайні. Але родзинка в тому,що кожен з екскурсоводів обиратиме маршрут і тематику сам. А кожен з них – дуже цікава особистість і в кожного – свій стиль подачі. Тому має бути дуже цікаво.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!