Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 грудня 2017 р.

15 грудня - громадські слухання щодо будівництва автомобільної дороги для під’їзду з вул. Івана Мазепи до житлового району по вул. Текстильників


Фото № 1

Сьогодні, 15 грудня, о 18 годині, у залі засідань Новозаводської районної у місті Чернігові ради (вул. Івана Мазепи, 19) відбудуться громадські слухання на тему: "Обговорення будівництва автомобільної дороги для під’їзду з вулиці Івана Мазепи до житлового району по вулиці Текстильників згідно з техніко-економічним обґрунтуванням, затвердженим рішенням міської ради від 29 вересня 2011 року (13 сесія 6 скликання)". Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 29 листопада.

Реєстрація учасників громадських слухань буде розпочата о 17 годині. Для реєстрації потрібно мати при собі паспорт громадянина України

Проект Регламенту громадських слухань «Обговорення будівництва автомобільної дороги для під’їзду з вулиці Івана Мазепи до житлового району по вулиці Текстильників згідно з техніко-економічним обґрунтуванням, затвердженим рішенням міської ради від 29 вересня 2011 року (13 сесія 6 скликання)» 

З подробицями щодо цього проекту можна ознайомитися за посиланням:

Чернігівська міська рада оприлюднює дані щодо проекту нової дороги на Шерстянку

Положення про громадські слухання у м. Чернігові є в загальному доступі на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради (http://www.chernigiv-rada.gov.ua/document/rishennya-sesii/454).


Прес-служба Чернігівської міської ради



Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!