Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 листопада 2017 р.

Міська програма підтримки підприємництва: навчання для початківців


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

У Чернігові діє Програма підтримки малого та середнього підприємництва. Цією Програмою передбачено залучення соціально-вразливих верств населення до підприємницької діяльності.

У рамках Програми для молоді, жінок, інвалідів, воїнів АТО проводяться курси: "Як розпочати власну справу", "Від ідеї до власної справи", "Старт-ап моєї справи". Так, у листопаді заплановано проведення циклу таких семінарів та навчальних курсів на базі Чернігівського кооперативного коледжу.

Минулого тижня 15 жінок з числа внутрішньо-переміщених осіб, які перебувають на обліку в Чернігівському міському центрі зайнятості, стали слухачами навчального курсу на тему «Як започаткувати власну справу». Другий навчальний курс із майстер-класом зі створення власного сайту на тему «Від ідеї до власної справи» проведений для всіх осіб із числа безробітних.

На 17 листопада запланований навчальний курс «Організація власної справи у сфері «зеленого» туризму». Його учасниками стануть чоловіки з числа внутрішньо переміщених осіб та воїнів АТО, які перебувають на обліку у Чернігівському міському центрі зайнятості. Навчальний курс проходитиме у садибі «Андріївські озера», на якому, окрім теорії власної справи, власник цієї садиби розповість про розвиток «зеленого» туризму та поділиться своїм досвідом.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради за інформацією управління економічного розвитку міста

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!