Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 листопада 2017 р.

Чернігів подав важливі для громади інвестиційні проекти на конкурс


Фото № 1

Чернігів цього року бере активну участь у конкурсі на освоєння коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). Перелік актуальних проектів, які подаються від міста на цей конкурс, затвердив своїм розпорядженням Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Цим же розпорядженням визначені й структурні підрозділи міської ради відповідальні за належне подання необхідних документів для участі у конкурсному відборі та реєстрацію заявки на сайті ДФРР. Усі подані проекти мають відповідати Стратегіям регіонального розвитку й комплексно вирішувати питання розвитку інфраструктури на місцях з урахуванням всіх можливостей громад.

Серед проектів, які представлені Черніговом - термомодернізація будівель бюджетних закладів та придбання медичного обладнання. Зокрема, управлінням охорони здоров'я міської ради поданий проект, в результаті якого для Чернігівської міської лікарні № 3 передбачено придбання інсультного блоку (Stroke Unit)  європейського рівня. Таке обладнання буде єдиним на Чернігівщині. Цей проект є продовженням минулорічного («Stop інсульт»), який передбачав придбання для цієї лікарні обладнання в рентгено-нейрохірургічний операційний зал, необхідного для проведення ранньої ангіографічної діагностики хвороб. На даний час готується процедура закупівлі.

Також серед чернігівських проектів, які перемогли минулого року в конкурсі й одержали співфінансування ДФРР – початок будівництва дитячого садку-ясел у першому мікрорайоні житлового району "Масани". Цього року аналогічний проект передбачає підтримку коштами ДФРР продовження будівництва.

Конкурсний відбір відбудеться вже наступного тижня. Обирати з поданих проектів буде комісія з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР, при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

 

 Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!