Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 листопада 2017 р.

Зібрання Регіонального відділення Асоціації міст України відбувається в Чернігові

+6
+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9

Сьогодні, 8 листопада, в Чернігівській міській раді відбуваються загальні збори Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України.

Зараз до цієї асоціації в нашій області входять 26 міських, селищних і сільських рад. З них 16 міських – це Чернігівська, Батуринська, Бахмацька, Бобровицька, Борзнянська, Ічнянська,  Городнянська, Корюківська, Менська, Ніжинська, Новгород-Сіверська, Носівська, Остерська, Прилуцька, Семенівська, Сновська; 8 селищних – Варвинська, Козелецька, Коропська, Куликівська, Ріпкинська, Сосницька, Срібнянська, Талалаївська; 2 сільські – Вертіївська та Іванівська.

Головою Чернігівського регіонального відділення АМУ є Чернігівський міський головаВладислав Атрошенко, заступниками голови – Городнянський міський голова Андрій Богдані Талалаївський селищний голова Юрій Величко. Владислав Атрошенко та Андрій Богдан є також членами правління АМУ від регіонального відділення.

Відкриваючи сьогоднішнє зібрання, Чернігівський міський голова наголосив на тому, що мета організації – «щоб ми відчували плече один одного». Також він повторив свою думку, вже публічно висловлену раніше: що головними проблемами для українських міст і сіл є не їх окремі поточні питання, а більш глобальні. Причому зовнішня агресія на сході України є тільки одною з них. А серед інших – демографічна криза, зростаюча трудова міграція за кордон і фізичне старіння всієї життєзабезпечуючої інфраструктури в містах. На думку Владислава Атрошенка, ці загрози треба усвідомити та на всіх рівнях вирішувати. І в цьому може допомогти й Асоціація міст України – як майданчик для комунікації і напрацювання спільних рішень.

У порядку денному зібрання – звіт, організаційні питання, а також практичне заняття на тему «Застосування містобудівного законодавства. Організація виконання повноважень у сфері архбудконтролю».  Проводять практичне заняття начальник Управління держархбудконтролю Чернігівської міської ради Людмила Шкуріна та начальник управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Чернігівській області Людмила Коваленко.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

 
   




Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!