Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 жовтня 2017 р.

Меморандум виконується: чернігівські перевізники вже оновили 19 одиниць техніки


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Чернігівські перевізники оновлюють рухомий склад автопарку, як того вимагає Меморандум, підписаний з Чернігівською міською радою.

Сьогодні начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Юрій Горбань відвідав підприємство ДП "Пассервіс", на яке нещодавно прибуло п’ять оновлених  «Рут» з ремонтного заводу.


Він оглянув оновлені машини, які незабаром з’являться на автобусних маршрутах у місті. 

Після Юрій Горбань розповів журналістам про хід виконання інвестиційних умов Меморандуму перевізниками:


- У цьому році був підписаний Меморандум між міською радою та перевізниками Чернігова. Там є інвестиційна складова, згідно якої до кінця цього року повинно бути оновлення автобусного парку в кількості 19 транспортних засобів. На даний час цей показник вже виконаний, - сказав він.

Керівник управління транспорту розповів, які саме підприємства вже оновили рухомий склад. Це: 

ТОВ «Пассавто-ЛТД» - 2 одиниці техніки, 

ТОВ «ЧАК» - 2, 

ФОП Корень В. В - 2, 

ПрАТ «Таксосервіс» - 4,

ДП "Пассервіс" - 9 одиниць техніки. 

А до кінця 2017 року деякі підприємства оновлять рухомий склад ще.

- Перевізники вже зрозуміли, що не буде такого, як раніше, що можливо, якось воно все пройде і нічого вони робити не будуть. До кінця цього року підприємство ТОВ «Пассавто-ЛТД» ще має замінити 3 машини на нові, а також підприємство Чернігівська Автомобільна Компанія буде заміняти 2 машини. Тож ті вимоги, які прописані в меморандумі перевізниками, виконуються. У цьому році план буде виконаний з перевищенням, - підсумував Юрій Горбань.

Наступного року робота по оновленню рухомого складу буде продовжена. Адже в плані прописано помісячно, яке підприємство повинно оновлювати рухомий склад на маршрутах.  Також на всі нові автобуси будуть встановлені GPS-трекери, а Управлінням транспорту та зв’язку міської ради й надалі буде постійно здійснюється контроль та перевірка виконання всіх інших умов Меморандуму перевізниками.





Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!