Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 вересня 2017 р.

Владислав Атрошенко: Я люблю Чернігів! Зробімо його кращим спільно!

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

-  Друзі, я хочу сказати дуже просту річ: я працюю на посаді міського голови виключно з однієї причини: я люблю Чернігів! Ми зможемо щось зробити в ньому тільки разом з кожним із вас. Я обіцяв на виборах змінити життя Чернігова, змінити Чернігів. І я зможу виконати свою обіцянку. Але прошу вас: допомагайте мені в цьому. Тоді в нас у Чернігові буде Європа, й поляки будуть їздити сюди працювати!

Я усіх вас вітаю зі святом! Добра, здоров’я, любові, натхнення і впевненості в нашому завтрашньому дні, який ми зможемо зробити тільки спільно! -

 

Так звернувся міський голова Владислав Атрошенко до всіх чернігівців і гостей міста зі сцени на Красній площі під час вечірнього концерту в День міста.



Відео телеканалу ТРК "Новий Чернігів" 


У концерті взяли участь такі естрадні зірки першої величини, як гурти «ТіК» і «Ляпіс-98». Серед глядачів на центральній площі було багато людей, які прийшли спеціально на їх виступи.  

Концерти цих відомих музикантів – особистий подарунок усім чернігівцям від Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.



 

Натисніть тут, щоби переглянути фоторепортаж з цього концерту



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!