Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 вересня 2017 р.

Святковий концерт «Чернігів – місто мого серця»

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Вчора, 21 вересня, в Міському палаці культури з нагоди Дня міста та 74-ї річниці з дня визволення міста Чернігова від нацистських загарбників відбулося урочисте зібрання та святковий концерт «Чернігів – місто мого серця» за участю місцевих творчих виконавців та колективів.

Всіх чернігівців зі святом привітав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч.

Міський голова від імені 300-тисячної громади міста звернувся до кожного чернігівця та побажав здоров’я, наснаги та віри в майбутнє України і Чернігова, яке здатні забезпечити тільки спільно кожний з нас. Владислав Атрошенко також згадав про далекі воєнні роки, коли загинули десятки тисяч місцевих жителів.

- Ця цифра перевищує 50 тисяч чоловік. Символічним є й те, що і сьогодні 51 чернігівець віддав своє життя задля збереження нашого спокою, нашого мирного життя, для збереження нашого міста Чернігова, - сказав міський голова та оголосив Хвилину мовчання по всім загиблим, які захищали нашу землю. - У нас багато сторінок історії вже написані, але я би хотів, щоб ми з вами почали писати сторінки відновлення Чернігова. Перші кроки нами сьогодні вже робляться, але для того, щоб наша книга не закінчувалася, хотілося, щоб кожен чернігівець відповідально поставився до питання нашого майбутнього, майбутнього української нації, майбутнього міста Чернігова.

Після привітань Владислав Атрошенко вручив диплом та нагрудний знак «Почесний громадянин міста Чернігова", які нещодавно були присвоєні рішенням Чернігівської міської ради Олександру Норову (посмертно) й Василю Пасічнику. Нагороду  Олександра Норова отримала його матір Наталія Норова.

Василь Пасічник та Наталя Норова подякували міській владі, громадськості та журналістам за таку нагороду.

 







Прес-служба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!