Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 вересня 2017 р.

До закінчення прийому заявок у фотоконкурсі "Це моє місто" залишається всього 2 дні!


Фото № 1
Встигніть взяти участь у фотоконкурсі «ЦЕ МОЄ МІСТО»!  
    
До завершення прийому заявок на участь у фотоконкурсі «ЦЕ МОЄ МІСТО» залишається всього 2 дні. На розгляд комісії вже прийнято понад 30 заявок від професіоналів та фотолюбителів. Це загалом близько 100 робіт. Знімки вражають яскравістю барвів та неочікуваністю обраних для фото місць.  

Ви також маєте спробувати власні сили! Для цього вам просто потрібно надіслати свої роботи на електронну адресу: [email protected] з поміткою «Фотоконкурс». Не забудьте вказати ПІП, контактні дані та коротеньку інформацію про себе.

Нагадуємо всім, хто надсилав свої роботи на адресу [email protected], обов’язково продублювати заявки на нову пошту [email protected].
Від цього залежить чи потраплять ваші роботи до конкурсу! Модератори конкурсу у зв'язку з цим просять вибачення за незручності та дякують за розуміння!
   
Від одного учасника приймається до 5 якісних знімків, які друкуватимуться на форматі А3. Три кращі роботи отримають грошові винагороди. Оголошення переможців та підсумкова експозиція робіт відбудеться 21 вересня в Міському Палаці культури. Організатори: Управління культури та туризму Чернігівської міської ради та Міський Палац культури.  

Детальна інформація за телефоном: 0939800093. 

#mpk_cn #mpkchernihiv #Чернігів #ЦеМоєМісто #Фотоконкурс




За повідомленням Чернігівського Міського Палацу культури

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!