Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 лютого 2017 р.

Конкурс мікропроектів від Посольства Німеччини в Україні

                    Конкурс мікропроектів від Посольства Німеччини в Україні


 Посольство підтримує організації/установи (не підприємства), у здійсненні їхніх проектів шляхом надання часткового фінансування, за умови, що заявник не може сам реалізувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника (також і нефінансового, наприклад, у формі виконання робіт або надання робочої сили чи приміщень). Можливе часткове фінансування третіми сторонами.

Мікропроекти – це проекти з коротким терміном реалізації (макс. 6 місяців, завершення щонайпізніше 15.10.2017), спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і найбідніших верств населення та на забезпечення довгострокової дієвості проекту.

Максимальна сума грантового сприяння становить, як правило,
8 000 євро.

·   Закупівлі, які мають бути здійснені у рамках проекту, відбуваються винятково в Україні.

·   Проект не повинен призводити до повторних зобов’язань Посольства.

·   На одну організацію/об’єднання/установу може бути подана лише одна заявка.

·   Ініціатор/виконавець проекту повинен бути в змозі самостійно нести поточні витрати або заробляти кошти на їхнє покриття за рахунок проекту.

Заходи з надання підтримки приватним особам, підприємствам чи органам влади, а також субсидіювання поточних витрат (зарплати, витратні матеріали, електроенергія, газ, транспортні витрати, телефонні рахунки тощо) організацій-заявників не можливі.

Термін подання заявок: до 24.02.2017 (заявки з датою відправки на поштовому штампі пізніше 24.02.2017 розглядатися не будуть).

Заявний формуляр Ви знайдете  сторінці за адресою: http://www.kiew.diplo.de/Vertretung/kiew/uk/04/Entwicklungspol__Zusammenarbeit/Kleinstprojekte__2017.html

Прохання заповнити повністю формуляр українською, або німецькою чи англійською мовою, при цьому долучений короткий опис проекту необхідно складати виключно німецькою чи англійською мовами (макс. 500 знаків), після чого він має бути підписаний двома відповідальними особами організації-заявника і надісланий винятково поштою на адресу: Посольство Німеччини в Україні Економічний відділ (wi-13) вул. Богдана Хмельницького, 25 01901 Київ.

Розглядаються лише повністю заповнені заявки з планом фінансування. На неповністю заповнені заявки відповідь не надається.

Джерело

Детальна інформація:

http://www.kiew.diplo.de/contentblob/4979352/Daten/7289724/pdf_Kleinstprojekte2017.pdf 


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!