Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 жовтня 2016 р.

Отримайте відомості про доходи onlіne

Отримайте відомості про доходи onlіne


ДФС України запроваджено новий електронний сервіс «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді з використанням цифрового підпису».

За допомогою даного сервісу в режимі реального часу, фізична особа може отримати відомості про свої доходи. Для цього необхідно мати електронний цифровий підпис та сформувати запит за допомогою «Спеціалізованого клієнтського програмного забезпечення для формування та подання звітності/запитів до «Єдиного вікна подання електронної цифрової звітності ДФС», яке розміщене на офіційному веб-порталі ДФС України.

Для формування запитів необхідно вибрати з переліку доступних звітних документів форми запиту та відповіді:

F1301801 - Запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків. 

F1401801 - Відповіді на запит «Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків. 

Зазначені електронні формати розміщені на веб-порталі Державної фіскальної служби України  в Рубриці «Електронна звітність» в розділі «Платникам податків про електронну звітність» в підрозділі «Інформаційно-аналітичне забезпечення» в Реєстрі електронних форм податкових документів

Відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.

Детальну інформацію з даного питання та відповіді на запитання можна отриматиу Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Кирпоноса 28 та за телефоном: 65-28-25.


Відділ організації роботи Чернігівської ОДПІ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!