Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 березня 2019 р.

У Чернігові «Наш край» наполіг на необхідності розробки цілісного детального плану мікрорайону вулиць Стрілецька - Волковича

У Чернігові «Наш край» наполіг на необхідності розробки цілісного детального плану мікрорайону вулиць Стрілецька - Волковича

Депутати фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді наполягли на необхідності розробки цілісного проекту Детального плану територій колишнього льотного училища і 171 Чернігівського ремонтного заводу (вулиці Стрілецька, Староказармена, Волковича, Олега Кошового). Спочатку на засідання міської ради виносилися на розгляд два проекти рішень: окремо щодо вулиць Стрілецької і Староказарменої та вулиць Волковича, Олега Кошового і 171-го Чернігівського ремонтного заводу.

За словами керівника фракції «Наш край» Олександра Соколова, проектування цього великого мікрорайону Чернігова не повинно вестися шматками, адже у підсумку має постати цілісна картина забудови із об’єктами соціальної інфраструктури, зонами відпочинку, проїздами тощо. «За умов дроблення проекту ми матимемо тільки житлову забудову, хоча вже зараз у цьому мікрорайоні, приміром, вкрай необхідний дитсадок, тому всі потреби жителів необхідно враховувати і думати про розвиток міста більш масштабно», - зазначив він.

Депутат міської ради від «Нашого краю» Володимир Коваленко підкреслив, що під час проектування цього мікрорайону має враховуватися і той факт, що на території 171-го заводу є працюючі цехи, і відповідно, там є дозволи на викиди забруднюючих речовин та підвищені шуми.

У підсумку, після консультацій із депутатами питання у запропонованому форматі були зняті з порядку денного і проектування цього мікрорайону повинно вестися цілісно – одним проектом.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!