Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 березня 2019 р.

Депутати від «Нашого краю» долучилися до визначення перспектив розвитку регіону

Депутати від «Нашого краю» долучилися до визначення перспектив розвитку регіону

Депутати Чернігівської обласної та міської рад від партії «Наш край» взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку, що пройшла у Чернігові за участю Президента України Петра Порошенка. Президент, виступаючи перед посадовцями, депутатами різних рівнів, представниками громадськості, чернігівською інтелігенцією окреслив основні досягнення України за останні п’ять років і визначив основні напрями подальшого руху вперед. Він особливо високо оцінив досягнення Чернігівщини у процесі створення об’єднаних територіальних громад. Цей процес уже не перший рік в регіоні підтримує політична партія «Наш край».

Голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник презентував План перспективного розвитку Чернігівської області на 2019-2021 роки.За його словами, на рівні області визначено план дій на найближчі три роки. Кожна громада Чернігівщини розробила дорожні карти впровадження інфраструктурних проектів – їх понад 500. «Маємо амбітні цілі – системно змінювати якість життя громадян. Ми визначили п’ять основних пріоритетів Плану перспективного розвитку області: аграрний сектор, якість життя (освіта, медицина, дороги), створення умов для малого і середнього бізнесу, туризм, інновації, – зазначив Олександр Мисник.

Керівник фракції «Наш край» Ольга Чередник підкреслила, що для розвитку територій вкрай необхідно мати план, проекти і визначити галузі, що є перспективними в регіоні. «Ми сьогодні побачили реальні проекти, над якими працюватимуть органи влади спільно з громадами Чернігівщини. Це і розвиток сільської медицини, і підтримка спорту, розвиток інфраструктури тощо», - розповіла депутат «Нашого краю». Вона зауважила, що депутати «Нашого краю» завжди підтримують проекти і рішення, які покращують життя людей.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!