Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 лютого 2019 р.

У Чернігові пройшли міжнародні змагання з самбо

 

У Чернігові пройшли міжнародні змагання з самбо

Міжнародний турнір із самбо у пам’ять про земляка, майстра спорту СРСР Станіслава Стасюка пройшов у Чернігові. Проведення змагань, що зібрали спортсменів з України та Білорусі, підтримав місцевий осередок політичної партії «Наш край».

У Чернігівській обласній федерації самбо планують зробити цей турнір традиційним. Адже, на думку голови федерації Петра Пекура, важливо пам’ятати про досягнення ветеранів спорту та їхній внесок у розвиток єдиноборств на Чернігівщині. «Щоб була пам’ять про спортсменів, про ветеранів. І щоб діти пам’ятали, що з повагою ставляться до тих людей, до ветеранів, які займались, займаються», – наголосив Петро Пекур.

Привітав учасників змагань депутат міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров. Він наголосив на необхідності підтримки спорту та розбудови відповідної інфраструктури у місті.

«Все ж таки місто потребує побудови нового Палацу спорту. Тому що тих площ, на яких ми займаємось по різних куточках міста, не вистачає. І дітей ми бачимо дуже багато, дуже багато спортсменів, батьки залюбки приходили б. Треба побудувати Палац спорту у Чернігові», – підкреслив Віктор Бистров.

Під час турніру всіх учасників змагань і гостей розважали представники танцювальних клубів міста. А після змагань переможці у різних вагових категоріях отримали почесні грамоти та нагороди.

Довідка: Станіслав Стасюк – багаторазовий чемпіон України з боротьби самбо та дзюдо, призер Універсіади з греко-римської боротьби. Борець-легенда Чернігова, яскраві поєдинки якого входять до хрестоматійних сторінок історії боротьби. Свої офіційні поєдинки він проводив до 43 років, ставши бронзовим призером міжнародного турніру «Шовковий шлях» у м. Судак.

Пішов з життя у 67 років від серцевого нападу на борцівському килимі, коли готувався до Чемпіонату світу серед ветеранів.

 

         Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!