Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 лютого 2019 р.

У Чернігові «Наш край» долучився до організації спортивного свята на льоду

У Чернігові «Наш край» долучився до організації спортивного свята на льоду

Зимові масово-спортивні змагання «Свято на льоду» організував у Чернігові місцевий осередок партії «Наш край» спільно з міським центром «Спорт для всіх» та обласною Федерацією хокею.

Учасниками свята на найбільшій ковзанці міста стали майже 100 чернігівців – дорослих і дітей. Там пройшли змагання з індивідуального та командного бігу на ковзанах. У кожному із видів змагань були визначені переможці, які отримали почесні грамоти, а всі учасники – солодкі подарунки від «Нашого краю». Серед гостей свята – заступник голови Деснянської районної у місті ради Марія Родикова, а також депутати цієї райради від партії «Наш край» Наталія Кривоус і Тетяна Васкова.

Керівник виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика підкреслив, що партія активно підтримує розвиток саме масового спорту, популяризує здоровий спосіб життя. «Сьогоднішнє свято на льоду – це чудова нагода зустрітися з друзями, відвідати ковзанку та отримати незабутні емоції», - зазначив він.

Юрій Музика наголосив, що спортивні заходи «Нашого краю» проходять не тільки в обласному центрі, а й громадах Чернігівщини. Приміром, торік у Носівці за підтримки «Нашого краю» був відкритий льодовий майданчик, який працює і цьогоріч, збираючи до участі у спортивних змаганнях і відпочинку жителів ОТГ.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!