Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 грудня 2018 р.

У Чернігові за підтримки «Нашого краю» пройшов турнір «Новорічна рукавичка - 2018»

У Чернігові за підтримки «Нашого краю» пройшов турнір «Новорічна рукавичка - 2018»

Традиційний турнір з кікбоксингу «Новорічна рукавичка – 2018» відбувся у Чернігові. Спортивні змагання підтримали депутати Чернігівської міської та районних у місті рад від політичної партії «Наш край».

Керівник обласного осередку фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Андрій Кужельний назвав цей захід святом спорту і кікбоксингу. Турнір зібрав 150 учасників різного віку з Чернігова та області, не тільки хлопців, а й дівчат. Вболівати за них прийшли друзі, тренери, батьки. Андрій Кужельний наголосив, що товариство «Україна» підтримує і розвиває не лише окремі види спорту, а й масовий спорт, залучаючи до нього якомога більшу кількість людей та пропагуючи здоровий спосіб життя.

Учасників «Новорічної рукавички -2018» привітав депутат міської ради від «Нашого краю» Віктор Бистров. Він наголосив, що кожен із учасників турніру – уже переможець, завдяки своїй наполегливості і силі духу гідний того, аби ним пишалися рідні і друзі. «Я впевнений, що це вам буде допомагати у житті, не тільки вам, а й нашому рідному місту, державі. Головне – ви стали ближчими один до одного, вчитеся дружити, а ваші батьки і тренери будуть пишатися вами», - сказав депутат міської ради. Андрій Кужельний вручив Віктору Бистрову подяку за підтримку розвитку спорту. Такі ж подяки передали депутатам міськради від «Нашого краю» Ігорю Желдаку та Сергію Вакуленку.

Переможці турніру отримали грамоти і медалі, кубки і цінні подарунки, а всі учасники – солодкі подарунки від «Нашого краю». 

За підсумками змагань командні кубки отримали:

I місце – КПНЗ ДЮСШ «Україна» Чернігівської міської ради,

II місце – районна ДЮСШ « Колос»,

III-місце – м. Сновськ.

За результатами найяскравіших поєдинків суддівський та тренерський колектив визнали кращих кікбоксерів: 

За кращу техніку: Бондаренко Артур -КПНЗ ДЮСШ «Україна», Примаченко Денис – ЧОФК, Чудеса Павло – м. Новгород – Сіверський.

За волю до перемоги: Бойко Олександр - КПНЗ ДЮСШ «Україна», Шинкаренко Валерій - КПНЗ ДЮСШ «Україна», Велієв Юсіф – «Level up». 

Призи від заслуженого тренера України Кужельного А.В. "Найперспективніший кікбоксер» отримали: Мазко Кирил – КПНЗ ДЮСШ «Україна», Клюпа Володимир – КПНЗ ДЮСШ «Україна», Звонок Євгеній – КПНЗ ДЮСШ «Україна».





Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!