Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 вересня 2018 р.

У Чернігові відбувся Інноваційний освітній форум, ініційований депутатом від "Нашого краю"

У Чернігові відбувся Інноваційний освітній форум, ініційований депутатом від "Нашого краю"

 У Чернігові вперше пройшов Інноваційний освітній форум, що був присвячений проблемам і викликам Нової української школи. Захід був організований у стінах Національного університету "Чернігівський колегіум імені Т.Г. Шевченка" та зібрав понад 400 учителів, науковців з різних регіонів України. Гасло першого форуму - "Твори. Надихай. Втілюй".
 Ініціаторами проведення Інноваційного форуму стали учасниця ТОП-20 найкращих учителів України минулого року за версією премії Global Teacher Prize Ukraine, вчителька математики та інформатики Чернігівської школи №2 Оксана Коваленко та старший викладач Національного університету «Чернігівський колегіум», депутат Чернігівської міської ради від партії "Наш край" Наталія Хольченкова.
 Учасників заходу також привітав ректор університету, депутат Чернігівської міськради від "Нашого краю" Микола Носко.
 Теоретики і практики педагогічної діяльності обговорили низку питань, а також у рамках форуму відбулися майстер-класи, тренінги, творчі майстерні знаних освітян не тільки Чернігівщини, а й усієї України.
 Наталія Хольченкова висловила сподівання, що такі інноваційні форуми стануть для Чернігова традиційними і сприятимуть практичному втіленню засад Нової української школи.



Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!