Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 червня 2018 р.

Депутати «Нашого краю» дбають про благоустрій мікрорайонів Чернігова

Депутати «Нашого краю» дбають про благоустрій мікрорайонів Чернігова

Літо – період не тільки відпусток і відпочинку, а й ефективного вирішення проблем з благоустрою у мікрорайонах Чернігова. У цьому переконані депутати Чернігівської міськради від «Нашого краю», які активно працюють над поліпшенням благоустрою у кількох мікрорайонах міста.

Як повідомила депутат Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Наталія Хольченкова, зараз активно триває капітальний ремонт прибудинкової території по вул. Савчука, 3. Проектом передбачено розширення дороги та її асфальтування, облаштування бруківкою тротуарів і територій поблизу під‘їздів. Наталія Хольченкова традиційно особисто спілкується із мешканцями мікрорайону, знає про їхні нагальні проблеми. «Крім ремонту дороги, обговорили з мешканцями мого депутатського округу питання благоустрою цього двору і всього мікрорайону. Звичайно, проблем дуже багато, але радісно, що поступово відбуваються зміни на краще», - прокоментувала вона.

За сприяння депутата міськради від «Нашого краю» Богдана Ткаченка ремонтують сходи поблизу будинку №109 на вул. Пухова.

«Як я і обіцяв виборцям – ці сходи будуть відремонтовані! Нарешті, завдяки двом рокам депутатських звернень та постійним нагадуванням представникам міського ЖКХ, мені вдалося організувати ремонт цих жахливих аварійних сходів, які взимку подолати пенсіонерам і мамам з дітьми було просто неможливо», - повідомив він.

Крім того, зараз Богдан Ткаченко порушив питання подальшої долі недобудованої підстанції Чернігівського тролейбусного управління, що розташована на території школи №12 та межує із житловим будинком. «Вважаю доцільним демонтувати цей об’єкт та облаштувати на цьому місці дитячий чи спортивний майданчик. Уже ціле покоління містян, що мешкають і навчаються поряд, вимушені терпіти бруд, сміття, алко- та наркозалежних користувачів цієї будівлі», - розповів депутат від «Нашого краю».

Він подав відповідний депутатський запит під час сесії міськради щодо цієї недобудови. Також уже відбулося виїзне засідання комісії. Депутат сподівається, що питання буде вирішено в інтересах мешканців мікрорайону.


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!