Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 червня 2018 р.

У Чернігові «Наш край» підтримує проведення матчів дворового футболу

У Чернігові «Наш край» підтримує проведення матчів дворового футболу
            

Чернігівська міська асоціація дворового футболу, яку очолює депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Богдан Ткаченко, постійно підтримує і популяризує розвиток спорту. Разом із Благодійним фондом Валерія Давиденка "НАШ КРАЙ" Асоціація дворового футболу упродовж 10 тижнів (з 27 травня до 22 липня) даруватиме дітям, які відвідають найцікавіші матчі з дворового футболу, солодкі подарунки – згущене молоко.

«Приходьте разом з дітьми, залучайте їх до спорту та вболівайте за улюблені команди й отримуйте солодкі подарунки!», - закликав депутат міської ради від партії «Наш край». Про розклад матчів можна дізнатися на сайті асоціації дворового футболу (http://football8x8.com.ua/).

Минулих вихідних на футбольному полі школи №12 відбувся черговий матч з дворового футболу, під час якого в перерві усі діти отримали солодкі подарунки. Крім того, Богдан Ткаченко вручив пам’ятні медалі збірній команді юніорів Чернігова з дворового футболу, яка представляла місто на всеукраїнському турнірі у Києві і здобула шосте місце. «Я вважаю, що у дворовому футболі головне – це участь. Хлопці, ви насправді круті! Адже займаєтесь спортом і на вас будуть рівнятися інші!», - наголосив він.

Загалом, за словами Богдана Ткаченка, нинішнє літо у Чернігові обіцяє бути насиченим спортивними подіями. Так, 16-17 червня відбудеться відкриття пляжного сезону на пляжі "Золотий берег", і в рамках цього дійства Асоціація дворового футболу разом з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міськради й іншими спортивними організаціями планує провести низку спортивних заходів під назвою "Фестиваль літніх видів спорту "SUN GAMES", серед яких – турнір з пляжного футболу. «Запрошуємо взяти учать у змаганнях усіх бажаючих. Участь у турнірі – безкоштовна», - повідомив Богдан Ткаченко.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!