Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 червня 2018 р.

На Чернігівщині «Наш край» привітав юних мешканців із Міжнародним днем захисту дітей

 
На Чернігівщині «Наш край» привітав юних мешканців із Міжнародним днем захисту дітей
 
 

Депутати рад різних рівнів від «Нашого краю» та активісти політичної сили привітали юних мешканців Чернігівської області із Міжнародним днем захисту дітей. Різноманітні заходи, ігротеки, змагання та конкурси за підтримки «Нашого краю» відбулися у Менській, Городнянській, Носівській, Куликівській ОТГ та інших населених пунктах Чернігівщини.

У Чернігові традиційне свято для дітей мікрорайону вул. Савчука з нагоди Міжнародного дня захисту дітей організувала депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Наталія Хольченкова. За її підтримки наймолодші жителі мікрорайону стали учасниками різноманітних конкурсів, змагань, розваг та ігор. Веселого настрою додавали запрошені професійні аніматори.

«Свято вдалося на славу! Залишилися задоволеними і діти, і їхні батьки», - розповіла Наталія Хольченкова. Крім того, під час заходу дорослі мешканці мікрорайону обговорили різноманітні проблемні питання і можливі шляхи їх вирішення.

Депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Ірина Грозенко напередодні Міжнародного дня захисту дітей відвідала Лосинівський і Сальнянський навчальні заклади у Ніжинському районі та подарувала дітям солодощі від Благодійного фонду Валерія Давиденка «Наш край».

Зокрема, у Лосинівській школі Ірина Грозенко поспілкувалася із учасниками англомовної літньої школи, що працює у рамках пришкільного табору. Депутат розповіла про свою діяльність і закликала школярів добре навчатися, вивчати іноземні мови, аби в подальшому докласдати зусиль до розвитку рідного краю і реалізуватися в Україні.

У Сальнянській школі Ірина Грозенко долучилася до відкриття пришкільного табору, де дітям створено умови для відпочинку і змістовного цікавого дозвілля під час літніх канікул.                                  


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!