Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 травня 2018 р.

Депутати «Нашого краю» у Чернігові привітали із 15-річчям центр «Логос»

Депутати «Нашого краю» у Чернігові привітали із 15-річчям центр «Логос»

У Чернігові депутати від політичної партії «Наш край» привітали із  15-річчям діяльності колектив і вихованців благодійної організації батьків та дітей-інвалідів з дитинства «Логос». Урочистості в організації відвідали депутати Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Сергій Вакуленко та Наталія Хольченкова, депутат Деснянської районної у місті ради від «Нашого краю» Тетяна Васкова. Також «Логос» привітали представники влади і багаторічні партнери.

Сергій Вакуленко зазначив, що з порогу у «Логосі» відчувається родинне тепло, тут створені необхідні умови для розвитку, підтримки, соціалізації людей з особливими потребами. Депутати від «Нашого краю» побажали розвитку – центру «Логос», добра і щастя – вихованцям, їхнім батькам та педагогам. Крім того, передали символічний подарунок і солодощі від благодійного фонду Валерія Давиденка «Наш край».

Керівник центру Надія Лозбень подякувала усім партнерам за допомогу та підтримку. Вона зазначила, що для багатьох вихованців «Логос» є другим домом. «Дякуючи Богу, були люди, які не відверталися від нас, допомогли, і є такий чудовий заклад», - наголосила вона.

Благодійна організація батьків та дітей-інвалідів з дитинства «Логос» працює у Чернігові з 2003 року, за цей час вона пройшла шлях свого становлення. У 2005 році «Логос» отримав приміщення, де розташовується і донині. Її постійно відвідують понад 30 людей з особливими потребами. За час своєї діяльності організація реалізувала низку проектів за підтримки урядів Німеччини, Японії, США, громадських організацій Грузії тощо. 


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!