Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 березня 2018 р.

Активісти «Нашого краю» вчилися контактування з виборцями

 Активісти «Нашого краю» вчилися контактування з виборцями

У Чернігові для активістів політичної партії «Наш край» пройшов тренінг «Контактування з виборцями. Організація роботи партійного осередку у міжвиборчий період». Захід, що відбувся у рамках проект «Школа партії», зібрав майже 30 учасників з усіх куточків Чернігівщини.

На тренінгу розглядалися питання складання електоральної та соціальної карти громади, ефективних методів комунікації з виборцями, методики залучення активних громадян задля посилення їхньої поінформованості.

Представник центрального апарату партії Валерій Клименко наголосив, що у міжвиборчий період партія «Наш край» значну увагу приділяє навчанню своїх партійців та активістів. Він також зауважив, що за проміжними підсумками діяльності, Чернігівська обласна організація політичної партії «Наш край» входить до лідерів разом із Миколаївською, Харківською, Одеською, Запорізькими обласними організаціями.

«Партія «Наш край» в Україні має вагомий вплив. За два з половиною роки вона тримає результат, працює в усіх областях. Ми посідаємо серед інших партій четверте місце за кількістю депутатів місцевих рад», - зауважив Валерій Клименко.

Керівник виконкому обласної організації «Наш край» Юрій Музика підкреслив важливість навчань для представників й активістів партії, адже це не тільки отримання нових знань, відпрацювання практичних навичок, а й обмін досвідом, налагодження ефективної комунікації між представниками районних партійних осередків.

Учасники заходу дуже позитивно оцінили його проведення. Так, керівник виконкому Бахмацької районної організації партії «Наш край» Віктор Герасько поділився, що такі семінари дозволяють більш ефективно працювати та залучати нових прихильників до партії.

 


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!