Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 березня 2018 р.

Звіт депутата Чернігівської міської ради VII скликання Вакуленка С.В. за 2017 рік

Звіт депутата Чернігівської міської ради VII скликання

Вакуленка Сергія Володимировича за 2017 рік

 

Обраний депутатом Чернігівської міської ради VII скликання по виборчому округу № 35 від Чернігівської міської партійної організації політичної партії "Наш край". Член фракції ПП "Наш край" у Чернігівській міській раді. Заступник голови постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження.

За минулий рік мною, як депутатом Чернігівської міської ради, було прийнято на особистому прийомі 439 громадянина та 962 громадянина було прийнято мої помічниками у депутатській приймальні, котра розташована в Чернігівському ліцею №32 за адресом вул. Шевчука, 11, к. 108.

Загальна кількість поданих депутатських звернень за минулий рік становить 104 депутатських звернень до різних структурних підрозділів Чернігівської міської ради, комунальних підприємств та центральних органів виконавчої влади. Зазначені звернення були спрямовані, як на вирішення дрібних проблем так і на розвиток мікрорайону в цілому. Значну увагу приділяв благоустрою мікрорайону та сприяв покращенню стану житлового фонду багатоквартирних будинків незалежно від форми управління.

 

Результатом минулорічної діяльності на виборчому округу, при співпраці зі структурними підрозділами Чернігівської міської ради, комунальними підприємствами міста та активній роботі у постійній комісії, було проведено ряд заходів спрямованих на розвиток мікрорайону «Градецький».

Про роботу, яка була проведена у виборчому окрузі та питання, які необхідно вирішувати в подальшому, мною було прозвітовано на зустрічі з виборцями, яка відбулася в громадській приймальній.

 

З повагою

Депутат міської ради                                 С. В. Вакуленко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!