Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 березня 2018 р.

«Наш край» з Чернігівщини системно допомагає бійцям у зоні АТО

«Наш край» з Чернігівщини системно допомагає бійцям у зоні АТО

Благодійний фонд «Наш край» доставив черговий гуманітарний вантаж у зону АТО. Як повідомив керівник фонду Олександр Любарець, необхідні речі, термобілизну, якісні продукти харчування, ліки отримали бійці 54-ої бригади, що дислокується поблизу Світлодарська Донецької області.

«Зараз забезпечення військовослужбовців у зоні бойових дій краще, порівняно з попередніми роками, але бійці однаково потребують нашої уваги та підтримки, вони повинні напевно знати і відчувати, що їхні зусилля із захисту рідної землі високо цінуються усіма нами», - зазначив Олександр Любарець. Він також передав слова подяки від військовослужбовців 54-ої бригади, адже на передових позиціях бійці сумують за домашнім затишком та теплом, справжнім домашнім хлібом. І тому радіють допомозі волонтерів і благодійників.

Також фонд «Наш край» активно працює в Ічнянському районі. Спільно з місцевою громадською організацією ветеранів АТО благодійний фонд долучається до формування вантажів на схід України. «Ми постійно надаємо продукти харчування – хліб із місцевої Парафіївської пекарні, консерви, м’ясні вироби», - розповіла представник благодійного фонду «Наш край» на Ічнянщині Зоя Присяжнюк.

Всього благодійний фонд «Наш край» долучився до понад 10 поїздок у зону АТО.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!