Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 грудня 2017 р.

У Чернігові депутати від «Нашого краю» вітають дітей з новорічними святами

У Чернігові депутати від «Нашого краю» вітають дітей з новорічними святами

У Чернігові депутати від партії «Наш край» вітають дітей з новорічними святами.

Депутат Чернігівської міськради Віктор Бистров (фракція «Наш край») завітав із подарунками на новорічний ранок у Центр для батьків та дітей-інвалідів дитинства «Логос», який підтримує вже не перший рік. Там пройшла новорічна казка, учасники свята танцювали, співали, розказували вірші. А гості вітали дітей, їхніх батьків та вручали подарунки.

«Свято, яке сьогодні відбулося, багатьом діткам – це можливість вийти зі своєї квартири, потанцювати, розказати віршика та отримати подарунки. Це, можливо, щось гарне для них саме під Новий рік. І цю душевну теплоту ми повинні передавати тим людям, які її потребують», - зазначив депутат міської ради. До вітань особливим дітям також долучилися релігійні, волонтерські організації, міська організація бджолярів Чернігова.

Подарунки дітям напередодні Нового року вручають помічники депутата міськради від «Нашого краю» Володимира Коваленка. «Казкові герої» з привітаннями  солодощами заходять додому до дітей або вітають із святами просто на вулиці, що є справжнім сюрпризом для багатьох юних чернігівців.  За словами депутата, торік було вручено майже півтисячі подарунків, цього року їх буде ще більше. Крім того, Володимир Коваленко організовує поїздки дітей на фабрику ялинкових прикрас, що у селищі Клавдієво-Тарасове на Київщині.

Також новорічні подарунки дітям вручив депутат Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Богдан Ткаченко.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край» 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!