Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 жовтня 2017 р.

Форум «Нашого краю» у Чернігові заявив про потужну команду партії на виборах у 14 ОТГ

Форум «Нашого краю» у Чернігові заявив про потужну команду партії на виборах у 14 ОТГ

У Чернігові 1 жовтня пройшов Форум представників Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край». У заході взяли участь близько 700 активістів та партійців з усіх куточків Чернігівщини – діючих депутатів, очільників ОТГ від партії «Наш край» і кандидатів у депутати та на посади голів 14 громад, де перші вибори відбудуться 29 жовтня.

Почесними гостями форуму стали співголова партії «Наш край» Олександр Мазурчак та народний депутат від політичної сили Сергій Шахов.

Олександр Мазурчак наголосив, що партія «Наш край» працює тільки два роки, але є впливовою політичною силою в Україні. Вона об’єднує людей на принципах місцевого патріотизму і любові до рідної землі. «У «Нашому краї» -  ті люди, які вміють працювати і можуть показати свою ефективність. Вони довели свою результативність та вміють правильно приймати рішення. Саме таких людей висуваємо в ОТГ на Чернігівщині», - зазначив він. Олександр Мазурчак зауважив, що Чернігівщина належить до трійки областей України, де політична сила має високу підтримку і довіру людей.

Перший заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук підкреслив, що ОТГ, які очолюють представники «Нашого краю», є успішними. «Там зросли у 4-5 разів місцеві бюджети, ремонтуються дороги, відновлюється освітлення, покращуються освітні та медичні послуги. Люди відчувають відповідальність влади», - сказав він.

Керівник виборчої кампанії «Нашого краю» на Чернігівщині, депутат Чернігівської міської ради Віктор Бистров також наголосив, що партія висуває на виборах у громадах досвідчених професіоналів, людей справи, а «не реформоімітаторів, що займаються демагогією та популізмом». Він висловив упевненість у перемозі «Нашого краю», адже «зараз потрібні ті люди, хто вміє працювати і будувати, люди досвідчені і компетентні». Віктор Бистров озвучив прізвища майбутніх кандидатів, яких підтримує партія: Тетяну Олешко – на посаду Бобровицького міського голови, Олега Куделю – на посаду Срібнянського селищного голови, Юрія Величка – на посаду Талалаївського селищного голови, Андрія Портного – на посаду Сосницького селищного голови, Наталію Борщан – на посаду Куликівського селищного голови, Сергія Васильченка – на посаду Холминського селищного голови та Леоніда Компанця – на посаду Новобасанського сільського голови.

Депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край», виконавчий директор Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Ірина Грозенко назвала команду «Нашого краю» рушійною силою децентралізації не тільки на Чернігівщині, а й в Україні. «Це єдина реформа, що покликана відродити наші села, селища і міста», - наголосила вона. Ірина Грозенко закликала земляків свідомо і відповідально обирати лідерів громад та депутатський корпус, у жодному разі не «не продаватися за 300-500 гривень», адже саме від лідера залежить майбутній успіх громади.

Підтримує децентралізацію і керівник фракції «Наш край», що є найбільшою у Чернігівській міськраді, Олександр Соколов. Він упевнений, що громади очолять представники політичної сили «Наш ркай» – люди, які мають амбітні плани. «Я упевнений, що децентралізація буде продовжуватися і принесе вагомі плоди для розвитку громад», - сказав він.

Привітав учасників форуму і представник Луганщини – народний депутат Сергій Шахов. Він заявив, що на виборах у 14 ОТГ Чернігівщини йде потужна команда «Нашого краю». Він закликав одно партійців працювати на результат та максимально підтримувати один одного. «Ми йдемо не за владою, ми йдемо, щоб українська земля жила. Нам випала складна місія – навести лад на рідній землі», - сказав народний обранець.

Про готовність працювати заради розвитку громад сказали і висуванці від «Нашого краю» в об’єднаних територіальних громадах, адже вони йдуть на вибори, аби підтримувати децентралізацію, забезпечити сталий і збалансований розвиток своїх територій.

Під час обласного форуму партії «Наш край» прийнято звернення до однопартійців та учасників передвиборчого процесу. Його текст зачитала голова Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Ольга Чередник. Вона підкреслила, що партія йде на вибори, відчуває суспільний запит і її представники мають мужність на ці виклики відповісти.

«Ми готові після виборів конструктивно співпрацювати з представниками усіх політичних сил і безпартійними депутатами, якщо їх метою є творення заможних і успішних громад», - від партійців Чернігівщини заявила Ольга Чередник.


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!