Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 червня 2017 р.

На Чернігівщині «НАШ КРАЙ» подбав про патріотичне виховання дітей

На Чернігівщині «НАШ КРАЙ» подбав про патріотичне виховання дітей

Учасники військово-патріотичного табору «Я – українець!», що проходить поблизу Чернігова та організований за підтримки «НАШОГО КРАЮ», відвідали Батурин.

За словами депутата Чернігівської міської ради від партії «НАШ КРАЙ» Володимира Козиря, патріотичне виховання є одним із важливих партійних завдань. «Символічною є назва табору, організованого «НАШИМ КРАЄМ» -  «Я – українець!». Тільки через усвідомлення себе українцями ми зможемо побудувати процвітаючу державу», - підкреслив він.

Як повідомила вихователька табору Олена Дайнеко, діти залишилися дуже задоволені поїздкою. Основна увага була акцентована на огляді історичних пам’яток гетьманської столиці. Зокрема, учасники табору «Я – українець!» відвідали Цитадель, будинок Кочубея, археологічний музей та палац Кирила Розумовського. «Це була добра нагода для дітей дізнатися більше про історію свого краю. Ми використовуємо військові знання вихованців та збагачуємо їхній патріотичний досвід», - підкреслила Олена Дайнеко.

Профінансували поїздку до Батурина учасників табору представники партії «НАШ КРАЙ», взявши на себе всі фінансові та організаційні витрати.

Патріотичні традиції українців вихованці табору вивчатимуть до Дня Конституції України. У таборі заплановано низку заходів, зокрема, патріотично-історичний квест та урочиста лінійка з нагоди державного свята.

 

Прес-служба обласної організації ПП «НАШ КРАЙ»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!