Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 червня 2017 р.

На Чернігівщині «НАШ КРАЙ» підтримав родину з новонародженою трійнею

У родині Миколи та Юлії Задніпряних із Бахмача на Чернігівщині 9 червня народилися троє доньок, також у сім’ї виховується 12-річний син. Зараз мама з новонародженими дітьми перебувають в обласній дитячій лікарні, оскільки дівчатка народилися раніше – з вагою 1,4 кг, 1,5 кг та 1,6 кг, а тому потребують постійного лікарського нагляду. Імена дівчаткам Поліна, Оля і Ніка дав тато-військовослужбовець, який є учасником АТО.

Родина, яка одразу стала багатодітною, звернулася за допомогою до благодійного фонду «НАШ КРАЙ». Директор фонду Олександр Любарець та депутат Чернігівської міської ради від партії «НАШ КРАЙ» Наталія Хольченкова передали сьогодні Юлії Задніпряній матеріальну допомогу у сумі 10 тис. гривень.

Олександр Любарець підкреслив, що благодійний фонд з 2015 року реалізував низку проектів щодо соціальної підтримки жителів регіону. «До нас звертаються багато людей. У всіх особливих випадках ми намагаємося відшукати кошти і допомогти. Це саме той випадок», - наголосив керівник благодійного фонду.

Наталія Хольченкова зазначила, що народження дитини у родині – це завжди радість. «У цій родині – потрійне свято. Ми зичимо мамі і діткам бути здоровими. Завжди готові підтримувати малюків, бо діти – це наше майбутнє», - сказала вона.

 

Прес-служба благодійного фонду «НАШ КРАЙ»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!