Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 червня 2017 р.

У Чернігові «Наш край» подбав про військово-патріотичне виховання дітей

У Чернігові «Наш край» подбав про військово-патріотичне виховання дітей

У Чернігові представники політичної партії «Наш край», депутати рад різних рівнів від політичної сили активно долучилися до організації військово-патріотичного табору для дітей «Я – українець!».

Як повідомив депутат Новозаводської районної ради від «Нашого краю» Олександр Стрішний, упродовж двох тижнів 60 дітей з Чернігова та області віком від 10 до 14 років матимуть активний відпочинок та змістовне дозвілля, спрямоване на військово-патріотичне виховання. Серед учасників табору – також діти з багатодітних родин та воїнів АТО.

 «Наш край» зробив вагомий внесок в організацію табору, суттєву допомогу надали наші партнери – місцеві підприємства, громадські організації, управління ДСНС у Чернігівській області», - зазначив Олександр Стрішний. Під час відкриття табору він подякував за допомогу народному депутату України Валерію Давиденку, який постійно підтримує дітей і молодь Чернігівщини. Організаторами військово-патріотичного табору виступили фізкультурно-спортивні товариства «Україна», «Спартак», «Динамо», громадська організація «Північні вовки», управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міськради.

Учасники табору проживатимуть у військових наметах на базі Чернігівської обласної федерації веслування на байдарках і каное. З дітьми працюватимуть досвідчені і професійні вихователі, заплановані екскурсії, вивчення історії рідного краю. Крім того, діти пройдуть курс виживання в екстремальних умовах.

«Табір у такому форматі проводиться вперше на Чернігівщині. Там створені всі умови для того, аби  діти навчалися самостійності, розуміли важливість здорового способу життя і занять спортом», - наголосив Олександр Стрішний.

 



Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!