Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 лютого 2017 р.

У Чернігові представники «Нашого краю» взяли участь у вшануванні учасників бойових дій на території інших держав

У Чернігові представники «Нашого краю» взяли участь у вшануванні учасників бойових дій на території інших держав

У Чернігові представники політичної партії «Наш край» взяли участь у заходах із нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Зранку в місті відбулося покладання квітів до меморіальних стел на честь загиблих земляків у АТО, встановлених на Красній площі. Потім пройшли церемонія покладання квітів і мітинг біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам по проспекту Миру. Учасниками заходу стали керівники області та міста, представники політичних партій і громадських організацій, ветерани Афганістану і локальних воєн, учасники АТО. Кілька сотень присутніх чернігівців хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих, поклали квіти до пам’ятника. Були поіменно названі загиблі в Афганістані з Чернігова.

Голова Чернігівського обласного відділення УСВА, керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді Олександр Соколов підкреслив, що цього дня воїни-афганці сподіваються на завершення війни на сході. «У 2014 році ми відзначали 25-річчя виведення військ з Афганістану і думали, що більше не буде воєн, але не так склалося. І нині ми сподіваємося, що у політиків вистачить мудрості завершити війну на сході України», - наголосив він.

Під час зустрічі бойових побратимів керівник Чернігівської міської організації УСВА Микола Стрілець висловив подяку депутату міськради від «Нашого краю» Ігорю Жолдаку за системну допомогу місцевій ветеранській організації.

 


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!