Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 лютого 2017 р.

«Наш край» Чернігівщини відправив 7 тонн гуманітарної допомоги жителям Авдіївки

«Наш край» відправив 7 лютого два автомобіля з гуманітарною допомогою з Чернігова до Авдіївки Донецької області, жителі якої потерпають від обстрілів бойовиків. На пропозицію благодійного фонду «Наш край» відгукнулися сотні депутатів та активістів політичної партії, звичайні мешканці Чернігова і майже усіх районів області, не байдужі до біди на сході України.

За словами керівника благодійного фонду «Наш край» Олександра Любарця, всього зібрано близько 7 тонн гуманітарної допомоги – продуктів харчування, медикаментів, теплих речей. «Ми завантажили автобуси у Чернігові, але ще будемо забирати речі і продукти у Ніжині, Прилуках, Бахмачі та Борзні, де також працювали пункти збору допомоги із прилеглих районів», - уточнив О.Любарець.

Адже гуманітарну допомогу за ініціативою «Нашого краю» зібрано у Бахмацькому, Борзнянському, Городнянському, Носівському, Ніжинському, Семенівському, Куликівському, Менському, Ічнянському, Прилуцькому, Талалаївському, Щорському та інших районах Чернігівщини. Він уточнив, що гуманітарний вантаж буде доставлено до єдиного пункту концентрації гуманітарної допомоги, що розташований у Краматорську.

У благодійному фонді «Наш край» вдячні всім за небайдужість та готовність допомогти.

Як повідомлялося, на Чернігівщині «Наш край» ініціював збір допомоги для постраждалих в Авдіївці.  Адже із 29 січня це місто потерпає від обстрілів бойовиків. У місті перебої електропостачанням, воду подають за графіком, у домівках ледь тепло. 

Прес-служба благодійного фонду «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!