Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 листопада 2016 р.

Дитячі творчі колективи з Чернігова стали переможцями міжнародного конкурсу

Дитячі творчі колективи з Чернігова стали переможцями міжнародного конкурсу

Народний художній колектив ансамбль танцю «Веснянка» та зразковий художній колектив «Пролісок» із чернігівської гімназії №31 стали переможцями ХХІ Міжнародного творчого фестивалю «Golden Fest Odessa – 2016», що відбувся на початку листопада.

Як розповіла заступник директора гімназії №31, художній керівник колективу «Пролісок», депутат Чернігівської міської ради («Наш край») Вікторія Овчаренко, до конкурсу учні та педагоги наполегливо готувалися з вересня. «Виступали в камерній залі, атмосфера була спокійна, хоча діти хвилювалися. Наш виступ був першим і дав хороший початок фестивалю», - зазначила вона.

Колектив «Веснянка» посів перше місце у молодшій та середній групі, а старша група здобула «гран-прі». Діти отримали дипломи фестивалю, а також сертифікат розміром 500 євро на участь у міжнародному дитячому творчому фестивалі в Австрії, що пройде у січні 2017 року. Вокалісти колективу «Пролісок» теж здобули перемогу в номінації «академічний спів» та отримали сертифікат на 100 євро для поїздки в Австрію.

Фестиваль «Golden Fest Odessa – 2016» зібрав юних учасників із Білорусі, Грузії, Вірменії, Кореї та багатьох міст України. Оцінювання відбувалося у різних номінаціях та вікових групах. Чернігівським школярам сподобалася, як атмосфера фестивалю, так і прогулянки Одесою, де багато дітей побували вперше. Вони висловили сподівання, що зможуть відвідати нові конкурси та здобути нові перемоги.

 


Прес-служба Чернігівської облорганізації політичної партії «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!