Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 листопада 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про затвердження плану заходів щодо реалізації в м. Чернігові Національної стратегії з оздоровчої рухової активності на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» на 2019 рік"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

21 листопада 2018 року                                                                                                                     № 309-р


Про затвердження плану заходів щодо
реалізації в м. Чернігові Національної
стратегії з оздоровчої рухової активності на
період до 2025 року «Рухова активність –
здоровий спосіб життя – здорова нація»
на 2019 рік

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 липня 2018 року № 541-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» на 2019 рік» та розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 27 серпня 2018 року № 488 «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Чернігівській області на 2019 рік»:

1. Затвердити план заходів щодо реалізації в м. Чернігові Національної стратегії з оздоровчої рухової активності на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» на 2019 рік (далі – План заходів), що додається.

2. Виконавцям Плану заходів забезпечити його виконання за рахунок та в межах видатків міського бюджету, а також інших джерел фінансування, про що інформувати управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради до 25 грудня 2019 року.

3. Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради (Дериземля А. В.) про проведену роботу інформувати обласну державну адміністрацію до 1 січня 2020 року.

 4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на  заступника міського голови Хоніч О. П.




Міський голова                                                                                                          В. А. Атрошенко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!