Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 вересня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення міжнародного спортивно-масового заходу "Напівмарафон Нова Пошта Чернігів 2018" в м. Чернігові"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

18 вересня 2018 року                                                                                                                     № 256-р


Про проведення міжнародного
спортивно-масового заходу
"Напівмарафон Нова
Пошта Чернігів 2018"
в м. Чернігові

 

Відповідно до підпункту 3 пункту "б" частини першої статті 38, статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та на виконання плану заходів з підготовки і проведення міжнародного спортивно-масового заходу "Напівмарафон Нова Пошта Чернігів 2018", з метою створення належних умов для організації підготовки та проведення міжнародного спортивно-масового заходу "Напівмарафон Нова Пошта Чернігів 2018" 23 вересня 2018 року:

 

1. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити чергування двох автомобілів швидкої допомоги (одна для супроводження учасників Ніпівмарафону на дистанції, друга – чергування в місці старту) під час проведення заходу.

 

2. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити встановлення біотуалетів, контейнерів для сміття, огороджувальних турнікетів в межах території, прилеглої до Красної площі, для учасників і глядачів Напівмарафону, прибирання сміття після закінчення заходу Напівмарафон на Красній площі та по маршрутах забігу (зокрема в місцях, де будуть встановлені пункти харчування для учасників відповідно схеми).

 

3. Комунальному підприємству "Чернiгiвводоканал" Чернігівської міської ради (Малявко С. М.) забезпечити доставку технічної води для функціонування мобільних душових кабін на фініші.

 

4. Комунальному підприємству "Міськсвітло" Чернігівської міської ради (Николенко В. М.) забезпечити підключення озвучувальної, технічної та іншої апаратури до джерел електричного струму з 10.00 22 вересня 2018 року по 20.00 23 вересня 2018 року, відключення світлофорів на час проведення заходу відповідно схеми маршруту.

 

5. Управлінню патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції (Думич А. А.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечити публічну безпеку і порядок під час проведення заходу у центральній частині міста (Красна площа та прилеглі до неї вулиці), за виключенням громадського транспорту і обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходу.

 

6. Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області (Реберг В. К.) забезпечити публічну безпеку і порядок під час та за місцем проведення Напівмарафону до його закінчення.

 

7. Відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

 

8. Управлінню транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міської ради (Рижий О. М.) забезпечити тимчасове перекриття руху транспорту, розробити зміни схеми руху громадського транспорту на час проведення заходу. Організувати розміщення соціальної реклами, щодо проведення Напівмарафону в громадському транспорті міста.

 

9. Прес-службі Чернігівської міської ради (Подорван А. Ф.) забезпечити інформування населення міста про тимчасове перекриття вулиць та припинення руху міського транспорту на час проведення забігів Напівмарафону.

 

10. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Ломако О. А.

 

 

Міський голова                                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!