Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 квітня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про затвердження плану заходів на 2018 рік щодо реалізації в м. Чернігові Національної стратегії з оздоровчої рухової активності на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

16 квітня 2018 року                                                                                                   № 103-р 


Про затвердження плану заходів на 2018 рік
щодо реалізації в м. Чернігові Національної
стратегії з оздоровчої рухової активності на
період до 2025 року «Рухова активність –
здоровий спосіб життя – здорова нація»

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Указу Президента України  від  9 лютого 2016 року № 42/2016 «Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року № 548-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» на 2018 рік» та на виконання розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 29 вересня 2017 року № 500 «Про затвердження плану заходів на 2018 рік з реалізації в області Національної стратегії з оздоровчої рухової активності»:

1. Затвердити план заходів на 2018 рік щодо реалізації в м. Чернігові Національної стратегії з оздоровчої рухової активності на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» (далі – План заходів), що додається.

2. Виконавцям Плану заходів забезпечити його виконання за рахунок та в межах видатків міського бюджету, а також інших джерел фінансування, про що інформувати управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради до 25 грудня 2018 року.

3. Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради (Дериземля А. В.) про проведену роботу інформувати обласну державну адміністрацію до 1 січня 2019 року.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на  заступника міського голови Хоніч О. П.

 

 

Міський голова                                                                                       В. А. Атрошенко     

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!