Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 квітня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення в м. Чернігові Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота»"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

12 квітня 2018 року                                                                                                   № 99-р 

 


Про проведення в м. Чернігові
Всеукраїнського місячника
«Спорт для всіх - спільна турбота»

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 2 квітня 2018 року № 179 «Про проведення в області Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», враховуючи Положення про проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота», з метою покращення умов для систематичних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних соціальних та вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування відкритих спортивних майданчиків за місцем проживання і в місцях масового відпочинку мешканців міста, мобілізації учнівської молоді, працівників підприємств, установ і організацій для виконання робіт з приведення в належний стан спортивних споруд, підготовку їх до весняно-літнього сезону: 

1. Провести протягом квітня 2018 року на території м. Чернігова Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх - спільна турбота» (далі - Місячник). 

2. Утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення у м. Чернігові Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» (далі - Організаційний комітет).

3. Затвердити склад Організаційного комітету згідно з додатком.

4. Затвердити План організаційно-практичних заходів з підготовки та проведення у м. Чернігові Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» (далі – План заходів), що додається.

5. Управлінню освіти міської ради (Білогура В. О.), управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради (Дериземля А. В.), управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Куц Я. В.), Деснянській  районній у місті Чернігові раді (Грецький В. М.) і  Новозаводській районній у місті Чернігові раді (Кузнецова-Молодчая Т. С.)  вжити вичерпних заходів щодо забезпечення  підготовки та проведення Місячника відповідно до затвердженого Плану заходів.

6. Інформувати до 10 травня 2018 року Організаційний комітет про виконання робіт згідно з показниками, визначеними у додатках 1-4 до Плану заходів.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

 

 

Міський голова                                                                                                    В. А. Атрошенко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!