Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 квітня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення місячника з благоустрою та Дня довкілля"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

30 березня 2018 року                                                                                                   № 89-р 


Про проведення місячника з
благоустрою та Дня довкілля

 

З метою наведення і підтримки належного санітарного стану в  м. Чернігові, подальшого благоустрою та озеленення міських територій, парків, скверів, територій підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності і підпорядкування, відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 30, статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести місячник з благоустрою міських територій, парків, скверів та поліпшення санітарного стану довкілля з 1 до 30 квітня 2018 року та День довкілля з прибирання міських територій – 21 квітня 2018 року.     

2. Деснянській та Новозаводській районним у місті Чернігові радам (Грецький В. М., Кузнецова-Молодчая Т. С.) провести відповідну роботу з комунальними та іншим підприємствами, установами та організаціями міста, незалежно від форм власності та підпорядкування, закріпити території та організувати прибирання, озеленення загальноміських, власних, прилеглих та закріплених територій, зелених зон міста, ремонт малих архітектурних форм.

3. Керівникам вищих навчальних закладів, технікумів, коледжів та вищих професійних училищ забезпечити участь студентів у прибиранні та наведенні санітарного стану закріплених територій, про проведену роботу проінформувати районні у  м. Чернігові ради.

4. Комунальному підприємству «АТП-2528» Чернігівської міської ради (Волок Р. В.) забезпечити очищення вулично-дорожньої мережі від ґрунтових наносів.

5. Комунальному підприємству «Зеленбуд» Чернігівської міської ради (Старіков Р. М.) забезпечити прибирання зелених зон, парків, скверів у центральній та історичній частині міста.

6. Деснянській та Новозаводській районним у місті Чернігові радам (Грецький В. М., Кузнецова-Молодчая Т. С.), управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) та комунальному підприємству «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Чернігівської міської ради (Куліш В. М.) забезпечити прибирання сміття на міських кладовищах та ремонт братських могил і пам’ятників із наведенням належного санітарного стану на прилеглих до них територіях.

7. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.) посилити контроль за виконанням «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова» в частині прибирання власних, прилеглих та закріплених територій підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності.       

8. Комунальному підприємству «АТП-2528» міської ради (Волок Р. В.)  при проведенні Дня довкілля організувати безкоштовне прийняття сміття на полігон із знешкодження твердих побутових відходів від бюджетних організацій і установ міста.

9. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації та на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради інформації про проведення  місячника з благоустрою та Дня довкілля, закликати громадян міста, політичні партії та громадські організації взяти участь у наведенні та підтриманні чистоти у місті.

10. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Черненка А. В.                                                                            

  

 

Міський голова                                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!