Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 лютого 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про встановлення стипендій міського голови"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

12 лютого 2018 року                                                                                                   № 40-р 


Про встановлення стипендій
міського голови

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 червня 2013 року № 171 «Про затвердження Положення про стипендію міського голови учням початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів міста Чернігова» та з метою підтримки і стимулювання творчо обдарованих дітей, їхньої участі у міжнародних та всеукраїнських фестивалях, оглядах, олімпіадах, конкурсах, виставках і пленерах, створення можливостей для подальшого розвитку талановитої молоді:

1. Встановити на 2018 рік 58 (п’ятдесят вісім) стипендій по 100 (сто) грн. учням Чернігівської музичної школи № 1 ім. С. В. Вільконського, Чернігівської музичної школи № 2 імені Є. В. Богословського та Чернігівської міської школи мистецтв, які стали лауреатами або дипломантами міжнародних та всеукраїнських конкурсів, фестивалів, оглядів та олімпіад, 7 (сім) стипендій по 100 (сто) грн. учням Чернігівської дитячої художньої школи за високі творчі досягнення в образотворчому мистецтві та відзнаки за участь у міжнародних, всеукраїнських і обласних виставках, конкурсах, пленерах.

2. Виплати стипендій здійснювати з січня до травня та з вересня до грудня включно за рахунок загальних асигнувань, передбачених на утримання галузі «Культура», на 2018 рік.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

  

 

Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!