Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 січня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про продовження роботи святкового містечка"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

15 січня 2018 року                                                                                                   № 8-р


Про продовження роботи
святкового містечка


Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи пропозиції громадськості міста Чернігова:

1. Продовжити роботу святкового містечка на період проведення зимових та весняних свят до 5 березня 2018 року у м. Чернігові.

2. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради ( Шевченко О. О.) відповідно до плану-схеми:

2.1. Організувати матеріально-технічне забезпечення святкового містечка шляхом встановлення тимчасової огорожі та 1 (однієї) тимчасової конструкції (об’єкт торгівлі) на території Красної площі до 5 березня 2018 року;

2.2. З метою ефективної реалізації програми роботи святкового містечка залучити на договірних засадах суб’єкт гоcподарювання, що має намір здійснювати роздрібну торгівлю продукцією власного виробництва, кондитерськими виробами, продукцією ресторанного господарства.

3. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.) не допускати несанкціоновану торгівлю та самовільне заняття території проведення заходів для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів, які не передбачені планом-схемою розміщення об’єктів торгівлі.

4. Суб’єкту господарювання при здійсненні виїзної торгівлі дотримуватись правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року № 369.

5. Комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Николенко В. М.), управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити продовження терміну підключення міської ковзанки та звукової апаратури до джерел електричного струму до 5 березня 2018 року.

6. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) з метою ефективної роботи святкового містечка забезпечити продовження терміну встановлення засобів обмеження руху автотранспорту на Красній площі (перехрестя вул. Шевченка та просп. Миру біля Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка) з 22:00 до 24:00 до 5 березня 2018 року.

7. Комунальному підприємству «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради (Хольченков В. Є.) забезпечити продовження роботи міської ковзанки на території Красної площі до 5 березня 2018 року.

8. Управлінню патрульної поліції у Чернігівській області Департаменту патрульної поліції (Леонов О. В.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку на території святкового містечка.

9. На час проведення заходів обмежити рух транспорту з 22:00 до 24:00 до 5 березня 2018 року, за виключенням обслуговуючого технічного транспорту організаторів та учасників заходів, відповідно до плану-схеми.

10. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (Горбань Ю. В.) внести тимчасові зміни до схем міських автобусних маршрутів на період роботи святкового містечка у зв’язку з перекриттям руху транспортних засобів через Красну площу з 22:00 до 24:00 до 5 березня 2018 року.

11. Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області (Реберг В. К.) забезпечити публічну безпеку і порядок на території святкового містечка на час його роботи.

12. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

13. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід в черговому режимі під час роботи святкового містечка.

14. Оплату видатків на забезпечення роботи святкового містечка здійснити згідно із затвердженими кошторисними призначеннями на 2018 рік по управліннях та відділах, комунальних підприємствах Чернігівської міської ради, відповідальних за проведення вищевказаних заходів.

15. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

 

  

Міський голова                                                                                                  В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!