Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 січня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про встановлення лімітів автомобільного палива для службових автомобілів"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

2 січня 2018 року                                                                                                   № 1-р


Про встановлення лімітів
автомобільного палива для
службових автомобілів

 

Відповідно до пункту 20 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", постанови Кабінету Міністрів України від 4 червня 2003 року № 848 "Про впорядкування використання легкових автомобілів бюджетними установами та організаціями" та дотримуючись Норм витрат палива і мастильних матеріалів на автомобільному транспорті, затверджених наказом Міністерства транспорту України від 10 лютого 1998 року № 43 (зі змінами та доповненнями):

1. Встановити щомісячні ліміти видачі автомобільного палива для службових автомобілів, що працюють в межах м. Чернігова, за винятком службових відряджень за межі м. Чернігова, Чернігівської області, в кількості:

1.1. Легкові автомобілі: RENAULT MEGANE, TOYOTA COROLLA, SKODA OCTAVIA, ГАЗ – 200 літрів.

1.2. Легкові автомобілі: ВАЗ, ЗАЗ, DEWOO NEXIA, DEWOO LANOS, FORD TOURNEO – 150 літрів.

1.3. Легковий автомобіль ГАЗ, який знаходиться в оперативному управлінні управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради –  250 літрів.

1.4. Легковий автомобіль ВАЗ 21121, який знаходиться в оперативному управлінні управління освіти Чернігівської міської ради – 200 літрів.

1.5. Легкові автомобілі, які знаходяться в оперативному управлінні управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради:

- ЗАЗ – 250 літрів;

- VOLKSWAGEN JETTA – 300 літрів.

2. Керівникам виконавчих органів Чернігівської міської ради, Деснянської, Новозаводської районних у м. Чернігові рад, в розпорядженні яких знаходяться службові автомобілі, забезпечити видачу автомобільного палива в межах доведених лімітів, а при відрядженнях за межі м. Чернігова, Чернігівської області – на підставі відповідних документів. 

3. Відповідальність за цільове використання автотранспорту та обсяг витраченого пального покладається на посадових осіб, у розпорядження яких надано автомобіль.

4. Розпорядження міського голови від 24 січня 2017 року № 17-р визнати таким, що втратило чинність.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.

   

 

Міський голова                                                                                В. А. Атрошенко  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!