Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 грудня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про архівну справу та упорядкування в 2018 році документів юридичних осіб міста Чернігова – джерел формування Національного архівного фонду"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

26 грудня 2017 року                                                                                                   № 376-р


Про архівну справу та упорядкування
в 2018 році документів юридичних осіб
міста Чернігова – джерел формування
Національного архівного фонду

 

 

Відповідно до вимог Закону України "Про Національний архівний фонд та архівні установи", керуючись статтею 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

1. Керівникам виконавчих органів міської ради, Деснянської, Новозаводської районних у місті Чернігові рад, юридичних осіб міста – джерел формування Національного архівного фонду (далі - НАФ) забезпечити:

1.1. Подання до архівного відділу міської ради:

- до 1 червня 2018 року номенклатури справ на 2018 рік, положення про архів, інструкції з діловодства, положення про експертну комісію, наказу про її склад або зміни до складу (для юридичних осіб, які не погодили зазначені документи з експертною комісією архівного відділу міської ради у 2013-2017 роках), наказів про призначення відповідальних за архів та діловодство;

- до 1 листопада 2018 року паспорта архіву юридичної особи.

1.2. Упорядкування документів до 2015 року включно та подання до експертної комісії архівного відділу міської ради для розгляду та подальшого направлення до експертно-перевірної комісії Державного архіву Чернігівської області описів справ постійного зберігання, описів справ з кадрових питань (особового складу) та актів про вилучення для знищення документів, не внесених до НАФ.

1.3. Облік і зберігання документів, передавання документів НАФ у закартонованому стані до 2010 року включно до архівного відділу міської ради у встановлений відділом строк.

1.4. Посилення охорони, пожежної безпеки, надійності експлуатації приміщень, де зберігаються архівні документи.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.

 

 

Міський голова                                                                                             В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!