Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 листопада 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про нагородження Почесною грамотою та оголошення Подяки"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

3 листопада 2017 року                                                                                                          № 314-р


Про нагородження
Почесною грамотою
та оголошення Подяки

 

1. Відповідно до Положення про Почесну грамоту Чернігівської міської ради та виконавчого комітету, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2007 року № 63 (зі змінами), нагородити Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету зі здійсненням преміювання в розмірі 373 гривні кожному за рахунок коштів, передбачених кошторисом на 2017 рік:

1.1. ВАСИЛЮКА Дмитра Миколайовича, телеоператора комунального підприємства «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради, за сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку.

1.2. ПАХМАНОВУ Юлію Марківну, головного спеціаліста відділу кадрової роботи Чернігівської міської ради, за багаторічну сумлінну службу в органах місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

2. Відповідно до Положення про Подяку Чернігівського міського голови, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2007 року № 63, оголосити Подяку Чернігівського міського   голови:

2.1. ДАНЕВИЧ Анні Олександрівні, помічнику директора з юридичних питань комунального підприємства «Міський Палац культури» Чернігівської міської ради, за сумлінну працю та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

2.2. За сумлінну службу в органах місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування:

– КОРЮКОВЦЮ Андрію Дмитровичу, головному спеціалісту відділу звернень громадян Чернігівської міської ради;

– КУЛЕШОВУ Роману Юрійовичу, головному спеціалісту відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради;

– РУБАНИКУ Андрію Михайловичу, головному спеціалісту відділу ведення Державного реєстру виборців Новозаводської районної у місті Чернігові ради.

2.3. ПИЛЬНИК Тетяні Григорівні, головному спеціалісту відділу орендних відносин та організації розрахунків фонду комунального майна Чернігівської міської ради, за багаторічну сумлінну службу в органах місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

Підстава:

протокол засідання комісії з питань нагородження Чернігівської міської ради від 02.11.2017 № 43.

 

Міський голова                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!