Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 вересня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення заходу «З вірою, надією, любов’ю» в м. Чернігові"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

26 вересня 2017 року                                                                                                          № 276-р


Про проведення заходу «З вірою,
надією, любов’ю» в м. Чернігові

 

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про Національну поліцію», з метою проведення заходу «З вірою, надією, любов’ю» в м. Чернігові 30 вересня 2017 року:

1. Організатору заходів – Центру допомоги учасників АТО та їх сім’ям Чернігівської обласної ради (далі – Організатору) скласти схему перекриття руху (далі – Схема) під час проведення урочистої частини заходу з 11.00 до 13.00, погодити її з Управлінням патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції та Чернігівським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області і довести до виконавців цього розпорядження.

2. Начальнику управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Леонову О. В., у разі погодження Схеми:

2.1. Вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху у місцях проведення заходу відповідно до Схеми;

2.2. Забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення заходу.

3. Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення заходу.

4. Начальнику відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради Ткачу А. В. забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

5. Начальнику управління житлово-комунального господарства міської ради Куцу Я. В. забезпечити:

5.1. Прибирання території у місцях проведення заходів;

5.2. Підключення звукової та звукопідсилюючої апаратури на території скверу ім. М. М. Попудренка до мереж електроживлення для проведення урочистої частини заходу з 11.00 до 13.00.

6. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід під час проведення заходу.

7. Начальнику прес-служби міської ради Чусь Н. М. забезпечити висвітлення заходів.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Ломако А. О.

 

 

 

Заступник  міського голови                                                                                    О. А. Ломако

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!