Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 вересня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення Бізнес- фесту до Дня підприємця"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

31 серпня 2017 року                                                                                                          № 248-р


Про проведення Бізнес- фесту до
Дня підприємця

 

Відповідно до статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та Закону України "Про Національну поліцію", на виконання Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2017-2020 роки з метою  забезпечення організації та проведення Бізнес-фесту до Дня підприємця 2 вересня 2017 року:

1. Начальнику управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Леонову О. В. вжити заходи з організації безпеки дорожнього руху, забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення заходів, виділити 2 автопатрулі для супроводу руху колони від Красної площі до Центрального парку культури та відпочинку та тимчасового обмеження руху транспортних засобів у Центральному парку культури та відпочинку та Красній площі згідно з додатком.

2. Начальнику Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Кагітіну С. Ф. забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення заходів.

3. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Куц Я. В.) забезпечити своєчасне прибирання Красної площі, забезпечити встановлення турнікетів для обмеження руху автомобільного транспорту у місцях проведення заходу згідно з додатком.

4. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід під час проведення заходів.

5. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.) забезпечити недопущення несанкціонованої торгівлі та самовільного заняття території проведення заходів у Центральному парку культури та відпочинку для цілей господарської діяльності та розміщення торгівельних об’єктів.

6. Управлінню транспорту і зв’язку Чернігівської міської ради (Горбань Ю. В.) передбачити зміну маршрутів громадського транспорту на час проведення заходів.

7. Чернігівському міському відділу ДСНС України в Чернігівській області (Дьогтяр Р. М.) забезпечити чергування необхідної рятувальної техніки на території центрального парку культури та відпочинку під час проведення заходів.

8. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організатором заходів.

9. Видатки на організацію та проведення заходів Бізнес-фесту з нагоди дня підприємця здійснити за рахунок бюджетних коштів, передбачених на фінансування заходів управлінь та відділів, комунальних підприємств міської ради, на 2017 рік.

10. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити висвітлення заходів.

11. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Ломако О. А.

 

 

Міський голова                                                                               В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!