Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 вересня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про організацію та проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у жовтні-листопаді 2017 року"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

29 серпня 2017 року                                                                                                          № 245-р


Про організацію та проведення чергового
призову громадян України на строкову
військову службу до Збройних Сил України та
інших військових формувань України у
жовтні-листопаді 2017 року

 

Відповідно до частини 7 статті 1, частин 4, 8 статті 15, частин 1, 2, 3 статті 16, частин 2 статті 43 Закону України «Про військовий обов`язок і військову службу», Указу Президента України від 24 лютого 2017 року № 44/2017 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році», пунктів 68, 72 Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352, пунктів 47, 59, 65 Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 р. № 921, пункту 2.2 розділу ІІ Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року № 402, та з метою забезпечення підготовки, проведення призову громадян України на строкову військову службу і відправки їх у військові частини:

1. Організувати проведення у місті Чернігові з 1 вересня до 30 листопада 2017 року призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України.

2. Затвердити персональний склад, основний та дублюючий міської призовної комісії згідно з додатком 1.

3. Затвердити графік засідань міської призовної комісії згідно з додатком 2.

4. Чернігівському об’єднаному міському військовому комісаріату (Москалець С. В.) погодити заходи медичного супроводу та забезпечення призовної дільниці з управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради.

5. Начальнику управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради Кухарю В. В. забезпечити медичний супровід проведення призову.

6. Начальнику Чернігівського відділу поліції ГУНП України в Чернігівській області Кагітіну С. Ф.:

6.1. У разі надходження звернення від Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату забезпечити розшук, затримання і доставку до Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

6.2. До 1 жовтня  2017 року надати до військового комісаріату списки осіб 1990 – 1999 років народження, яких притягнуто до кримінальної відповідальності і щодо яких проводиться дізнання чи досудове слідство або стосовно яких кримінальні справи розглядаються судом.

7. Начальнику управління транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради Горбаню Ю. В. затвердити перелік та графік чергування автомобільного транспорту для забезпечення проведення призову після погодження Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату з підприємствами, установами та організаціями.

8. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.), іншим організаціям, підприємствам та установам, що здійснюють експлуатацію будинків, а також власникам будинків, які знаходяться на адміністративній території міста у разі надходження розпорядження Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату до 15 вересня 2017 року забезпечити сповіщення призовників, які проживають на відповідних територіях шляхом вручення повісток.

9. Керівникам підприємств, організацій та установ незалежно від форм власності у разі надходження розпорядження Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату до 15 вересня 2017 року забезпечити сповіщення призовників та забезпечити прибуття їх за викликом.

10. Директору міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мазур Л. О. під час проведення призову забезпечити професійно-психологічний відбір призовників.

11. Чернігівському об’єднаному міському військовому комісаріату (Москалець С. В.) організувати щотижневе інформування Чернігівської міської ради про хід виконання призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України за формою згідно з додатком 3.

12. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

 

 

Міський голова                                                                                 В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!