Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 червня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення мультифестивалю "

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

20 червня 2017 року                                                                                                          № 189-р


Про проведення
мультифестивалю

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 22 червня 1994 року № 323/94 «Про День молоді», з метою створення належних умов для відзначення Дня Конституції України та Дня молоді, організації змістовного дозвілля мешканців та гостей міста, піднесення туристичного іміджу міста Чернігова та приваблення туристів:

1. Провести Четвертий відкритий мультифестиваль «CherVen» («ЧерВень»), присвячений Дню Конституції України та Дню молоді (далі – мультифестиваль) з 20 до 30 червня 2017 року включно.

2. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення мультифестивалю, що додається.

3. Організаційному комітету розробити та затвердити План мультифестивалю (далі – План).

4. Управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради взяти участь у мультифестивалі відповідно до Плану.

5. Оплату видатків на підготовку та проведення мультифестивалю  здійснити згідно із затвердженими кошторисними призначеннями, на 2017 рік, по управліннях та відділах, комунальних підприємствах міської ради, відповідальних за проведення вказаних заходів.

6. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід під час проведення мультифестивалю відповідно до Плану.

7. Управлінню економічного розвитку міста Чернігівської міської ради (Максименко Л. В.) залучити підприємства сфери торгівлі та послуг до участі у мультифестивалі відповідно до Плану.

8. Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.) розробити проект розташування експозицій та об’єктів відповідно до Плану.

9. Комунальному підприємству «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.), управлінню патрульної поліції у м. Чернігові Департаменту патрульної поліції (Леонов О. В.) не допускати несанкціоновану торгівлю та свавільне заняття території проведення заходів для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів, які не передбачені планом-схемою розміщення об’єктів торгівлі.

10. Суб’єктам господарювання при здійсненні виїзної торгівлі дотримуватись правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року № 369.

11. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Савченко О. Ф.) 28 червня 2017 року забезпечити проведення концертної програми у Центральному парку культури та відпочинку відповідно до Плану.

12. Комунальному підприємству «Центральний парку культури і відпочинку» Чернігівської міської ради (Хольченков В. Є.) забезпечити роботу сценічного комплексу та звукового обладнання, а також  розміщення суб’єктів господарювання, залучених до святкової торгівлі та контроль за належним станом торгівельних об’єктів та території Центрального парку культури та відпочинку відповідно до Плану.

13. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити відповідно до Плану встановлення 4 (чотирьох) контейнерів для сміття та біотуалетів, а також забезпечити прибирання території в місцях проведення заходів.

14. Начальнику управління патрульної поліції у м. Чернігові (Леонов О. В.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення масових заходів.

15. Начальнику Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області (Кагітін С. Ф.) забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення масових заходів.

16. Чернігівському міському відділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій України в Чернігівській області (Дьогтяр П. П.) забезпечити заходи протипожежної та техногенної безпеки відповідно до Плану.

17. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій з правоохоронними органами.

 

18. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення заходів мультифестивалю.                                   

19. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.


Міський голова                                                                           В. А. Атрошенко



Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!