Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 квітня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про внесення змін до розпорядження міського голови від 3 квітня 2017 року №118-р «Про закінчення опалювального сезону 2016-2017 років»@


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

4 квітня 2017 року                                                                                       № 120-р


Про внесення
 змін  до розпорядження
міського голови від 3 квітня 2017 року
№118-р  «Про закінчення опалювалього
сезону 2016-2017 років»

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», керуючись пунктом 19 частини 3 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку із встановленням середньодобової температури зовнішнього повітря вище + 8 С:

1.Внести зміни до розпорядження міського голови від 3 квітня 2017 року № 118-р  «Про закінчення опалювального сезону 2016-2017 років» виклавши пункт 2 в новій редакції:

«Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) визначити необхідність продовжити теплопостачання до закладів охорони здоров’я м. Чернігова, відповідно до вимог санітарно-температурних норм для вказаних закладів, про що окремо повідомити керівників публічного акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго» (Геращенко В. М.), комунального енергогенеруючого підрозділу «Чернігівська теплоелектро-централь» ТОВ фірми «ТехНова» (Щербина О. Ю.).

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов’язків.


 

Міський голова                                                                         В. А. Атрошенко 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!