Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 квітня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про закінчення опалювального сезону 2016-2017 років"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

3 квітня 2017 року                                                                                       № 118-р


Про закінчення опалювального сезону
2016-2017 років

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», керуючись пунктом 19 частини 3 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку із встановленням середньодобової температури зовнішнього повітря вище + 8С:

1. Керівникам публічного акціонерного товариства «Облтеплокомун-енерго» (Геращенко В. М.), комунального енергогенеруючого підрозділу «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ фірми «ТехНова» (Щербина О. Ю.), приватного підприємства «Спеціальна енергетична компанія» (Козлов В. О.), публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Чернігівгаз» (Ярова А. А.), підприємствам та організаціям міста, що мають на балансі відомчі котельні, закінчити опалювальний сезон 2016-2017 років у житловому секторі, бюджетних установах та інших підприємствах, установах та організаціях міста з 00 годин 04 квітня 2017 року.

2. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.):

2.1. Продовжити опалювальний сезон у пологовому будинку Чернігівської міської ради та міській дитячий поліклініці № 2.

2.2. Про рішення щодо відключення теплопостачання цих закладів завчасно повідомити керівників публічного акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго» (Геращенко В. М.), комунального енергогенеруючого підрозділу «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ фірми «ТехНова» (Щербина О. Ю.).

3. Управлінню освіти Чернігівської міської ради (Білогура В.О.) визначити необхідність продовжити теплопостачання до загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів м. Чернігова, відповідно до вимог санітарно-температурних норм для вказаних закладів, про що окремо повідомити керівників публічного акціонерного товариства «Облтеплокомун-енерго» (Геращенко В. М.), комунального енергогенеруючого підрозділу «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ фірми «ТехНова» (Щербина О. Ю.).

4. Керівникам публічного акціонерного товариства «Облтеплокомун-енерго» (Геращенко В. М.), комунального енергогенеруючого підрозділу «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ фірми «ТехНова» (Щербина О. Ю.), приватного підприємства «Спеціальна енергетична компанія» (Козлов В. О.) після закінчення опалювального сезону розпочати ремонт технічного обладнання та теплових мереж для підготовки їх до наступного осінньо-зимового сезону.

5. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) опублікувати це розпорядження на офіційному порталі Чернігівської міської ради та в засобах масової інформації. 

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов’язків.


 

Міський голова                                                                                В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!