Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 березня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення у м. Чернігові «Бізнес-фесту»"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

1 березня 2017 року                                                                                       № 70-р


Про проведення  у м. Чернігові
«Бізнес-фесту»

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання пункту 6.3.2. Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2017-2020, затвердженої  рішенням міської ради від 31 листопада 2016 року № 13/VII-3 (далі – Програма):

1. З нагоди професійного свята «Дня підприємця» організувати та провести у вересні 2017 року «Бізнес-фест».

2. Створити організаційний комітет з проведення «Бізнес-фесту» та затвердити його склад, що додається.

3. Організаційному комітету у термін до 1 травня 2017 року розробити детальний план та програму проведення «Бізнес-фесту».

4. Управлінню економічного розвитку міста міської ради (Максименко Л. В.) забезпечувати координацію дій співорганізаторів «Бізнес-фесту» та членів організаційного комітету.

5. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) здійснити своєчасну та в обсягах, передбачених Програмою, оплату послуг, пов’язаних з організацією «Бізнес-фесту».

6. Управлінню культури та туризму міської ради (Савченко О. Ф.) забезпечити проведення культурно-масових заходів в рамках «Бізнес-фесту».

7. Головному співвиконавцю громадській організації «Сяйво Сіверщини» (Березенець І. Г.) провести роботу по залученню підприємців міста - учасників «Бізнес-фесту» та скласти їх перелік, забезпечити проведення супутніх заходів та розповсюдження інформації у зовнішньому бізнес-середовищі.

8. Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.) розробити проект плану-схеми розміщення об’єктів учасників «Бізнес-фесту» на територіях його проведення.

9. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради               (Куц Я. В.) забезпечити святкове оформлення міста, своєчасне прибирання території та встановлення турнікетів для обмеження руху автомобільного транспорту у місцях проведення заходу.

10. Комунальному підприємству «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.) не допускати несанкціоновану торгівлю та самовільне зайняття території проведення заходів для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів, які не передбачені планом-схемою розміщення.

11. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

12. Управлінню охорони здоров’я міської ради (Кухарь В. В.) забезпечити медичний супровід під час проведення заходу.

13. Прес-служби міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити інформаційний супровід та висвітлення заходу.

14. Контроль за виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови М. О. Шостака та заступника міського голови О. А. Ломако.

  

 

Міський голова                                                                         В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!