Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 березня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про забезпечення контролю за якістю надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

21 лютого 2017 року                                                                                       № 51-р


Про забезпечення контролю за якістю
надання послуг з утримання будинків і
споруд та прибудинкових територій

 

 Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», з метою забезпечення дієвого контролю за якістю надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у м. Чернігові:

1. Керівникам комунальних підприємств, що надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у м. Чернігові, відповідно до території обслуговування:

1.1. У березні-квітні 2017 року провести весняні огляди житлового фонду, за результатами яких скласти дефектні акти на кожний житловий будинок.

1.2. До 01 травня 2017 року забезпечити внесення до Єдиної інформаційної бази житлового фонду інформації відповідно до дефектних актів, складених за результатами проведених оглядів житлових будинків.

1.3. До 01 березня 2017 року скласти та надати до управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради помісячні плани поточного ремонту кожного житлового будинку на 2017 рік відповідно до нарахованих коштів згідно з затвердженим тарифом.

1.4. До 01 червня 2017 року провести роз’яснювальну роботу та за необхідності організувати збори мешканців для визначення відповідальної особи в кожному житловому будинку, яка буде в подальшому підписувати акти виконаних робіт по кожній складовій затвердженого тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

1.5. У випадку виникнення скарг мешканців житлового будинку щодо якості та/або кількості наданих послуг і відсутності в акті виконаних робіт підпису відповідальної особи житлового будинку, забезпечити проведення перерахунку за ненадану або неякісно надану послугу.

1.6. Забезпечити розміщення на інформаційних дошках під’їздів кожного житлового будинку інформації щодо плану поточного ремонту житлового будинку, графіків прибирання сходових клітин, вивозу сміття, прибирання прибудинкової території.

1.7. До 01 червня 2017 року надати до управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради повний звіт щодо виконання пунктів 1.1-1.6 цього розпорядження.

2. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) довести це розпорядження до відома керівників комунальних підприємств, що надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Ломако О. А.

 

 

 

Міський голова                                                                                   В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!